Cognom AbdifatahSaber més respecte al cognom Abdifatah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdifatah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdifatah.

El cognom Abdifatah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdifatah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdifatah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdifatah

Veure mapa del cognom Abdifatah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdifatah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdifatah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdifatah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdifatah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdifatah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdifatah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdifatah del món

 1. Kenya Kenya (6525)
 2. Somàlia Somàlia (4509)
 3. Estats Units Estats Units (22)
 4. Etiòpia Etiòpia (9)
 5. Uganda Uganda (7)
 6. Anglaterra Anglaterra (3)
 7. Alemanya Alemanya (2)
 8. Suècia Suècia (2)
 9. Suïssa Suïssa (1)
 10. Xina Xina (1)
 11. Djibouti Djibouti (1)
 12. Eritrea Eritrea (1)
 13. França França (1)
 14. Hong Kong Hong Kong (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Rússia Rússia (1)
 17. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdifatah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdifatah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdifatah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdifatah és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abdifatah o algun dels cognoms similars a Abdifatah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdifatah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdifatah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdieva
 2. Abdiyeva
 3. Abu hatab
 4. Abd wahab
 5. Abdiev
 6. Aftab
 7. Abidova
 8. Abdiyev
 9. Abitbol
 10. Avitable
 11. Abidov
 12. Avdeeva
 13. Abduvaliev
 14. Abu tabikh
 15. Aboutaib
 16. Avdiev
 17. Avdeev
 18. Avitabile
 19. Abduvaliyev
 20. Apdepnur
 21. Abou diabate
 22. Aboutboul
 23. Abduvalieva
 24. Avtaeva
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry