Cognom AbdiyevaSaber més respecte al cognom Abdiyeva és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdiyeva sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdiyeva.

El cognom Abdiyeva en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdiyeva, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdiyeva és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdiyeva

Veure mapa del cognom Abdiyeva

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdiyeva en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdiyeva, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdiyeva que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdiyeva, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdiyeva. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdiyeva és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdiyeva del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (7994)
 2. Azerbaijan Azerbaijan (2073)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (44)
 4. Estats Units Estats Units (5)
 5. Rússia Rússia (2)
 6. Anglaterra Anglaterra (1)
 7. Malàisia Malàisia (1)
 8. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 9. Polònia Polònia (1)
 10. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 11. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdiyeva en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdiyeva poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdiyeva és un cognom més freqüent, i en quins països Abdiyeva és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdiyeva fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdiyeva.

No tots els cognoms similars al cognom Abdiyeva tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdiyeva que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdieva
 2. Abdiyev
 3. Abdiev
 4. Abidova
 5. Avdeeva
 6. Avdiev
 7. Avdeev
 8. Abidov
 9. Abdifatah
 10. Avtaeva
 11. Abitbol
 12. Abduvaliyev
 13. Abduvalieva
 14. Abd wahab
 15. Apdepnur
 16. Abduvaliev
 17. Abu hatab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Aftab
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Avitabile
 24. Abou diabate
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry