Cognom AbduvalievSaber més respecte al cognom Abduvaliev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduvaliev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduvaliev.

El cognom Abduvaliev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduvaliev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduvaliev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduvaliev

Veure mapa del cognom Abduvaliev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduvaliev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduvaliev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduvaliev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduvaliev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduvaliev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduvaliev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduvaliev del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (3428)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (1987)
 3. Tadjikistan Tadjikistan (519)
 4. Rússia Rússia (447)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (277)
 6. Estats Units Estats Units (2)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Egipte Egipte (1)
 9. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduvaliev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduvaliev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduvaliev és un cognom més freqüent, i en quins països Abduvaliev és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abduvaliev ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abduvaliev fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abduvaliev.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abduvaliev pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abduvaliev, com podem comprovar.

 1. Abduvaliyev
 2. Abduvalieva
 3. Abdiev
 4. Abdieva
 5. Abdiyev
 6. Aboutaib
 7. Avdiev
 8. Avdeev
 9. Abidova
 10. Abdiyeva
 11. Abdifatah
 12. Abu tabikh
 13. Abd wahab
 14. Abitbol
 15. Avitabile
 16. Avitable
 17. Abidov
 18. Avdeeva
 19. Aboutboul
 20. Abu hatab
 21. Avtaeva
 22. Aftab
 23. Apdepnur
 24. Abou diabate
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry