Cognom AbdiyevSaber més respecte al cognom Abdiyev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdiyev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdiyev.

El cognom Abdiyev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdiyev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdiyev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdiyev

Veure mapa del cognom Abdiyev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdiyev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdiyev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdiyev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdiyev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdiyev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdiyev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdiyev del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (7836)
 2. Azerbaijan Azerbaijan (2325)
 3. Rússia Rússia (27)
 4. Kazakhstan Kazakhstan (24)
 5. Estats Units Estats Units (13)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 7. Geòrgia Geòrgia (1)
 8. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 9. Malàisia Malàisia (1)
 10. Turquia Turquia (1)
 11. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdiyev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdiyev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdiyev és un cognom més freqüent, i en quins països Abdiyev és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdiyev ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abdiev
 2. Abdiyeva
 3. Abdieva
 4. Avdiev
 5. Avdeev
 6. Abidov
 7. Abidova
 8. Abduvaliyev
 9. Avdeeva
 10. Abitbol
 11. Abduvaliev
 12. Abdifatah
 13. Avtaeva
 14. Aftab
 15. Apdepnur
 16. Abduvalieva
 17. Abd wahab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Avitabile
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Abu hatab
 24. Abou diabate
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry