Cognom AbdievSaber més respecte al cognom Abdiev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdiev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdiev.

El cognom Abdiev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdiev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdiev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdiev

Veure mapa del cognom Abdiev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdiev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdiev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdiev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdiev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdiev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdiev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdiev del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (4346)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (2276)
 3. Rússia Rússia (827)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (642)
 5. Tadjikistan Tadjikistan (98)
 6. Geòrgia Geòrgia (77)
 7. Azerbaijan Azerbaijan (49)
 8. Bulgària Bulgària (46)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 10. Macedònia Macedònia (33)
 11. Malàisia Malàisia (2)
 12. Turquia Turquia (2)
 13. Estats Units Estats Units (2)
 14. Samoa Americana Samoa Americana (1)
 15. Bielorússia Bielorússia (1)
 16. Irlanda Irlanda (1)
 17. Japó Japó (1)
 18. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdiev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdiev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdiev és un cognom més freqüent, i en quins països Abdiev és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdiev fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdiev.

No tots els cognoms similars al cognom Abdiev tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdiev que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdiev pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdiev, com podem comprovar.

 1. Abdieva
 2. Abdiyev
 3. Avdiev
 4. Avdeev
 5. Abdiyeva
 6. Abidov
 7. Avdeeva
 8. Abidova
 9. Abduvaliev
 10. Avtaeva
 11. Abitbol
 12. Aftab
 13. Abduvaliyev
 14. Abduvalieva
 15. Abdifatah
 16. Apdepnur
 17. Abd wahab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Avitabile
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Abu hatab
 24. Abu tabikh
 25. Abou diabate
 26. Aphateberry