Cognom AbdievaSaber més respecte al cognom Abdieva és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdieva sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdieva.

El cognom Abdieva en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdieva, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdieva és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdieva

Veure mapa del cognom Abdieva

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdieva en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdieva, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdieva que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdieva, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdieva. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdieva és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdieva del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (4580)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (1717)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (648)
 4. Rússia Rússia (396)
 5. Tadjikistan Tadjikistan (98)
 6. Bulgària Bulgària (53)
 7. Macedònia Macedònia (28)
 8. Geòrgia Geòrgia (24)
 9. Estats Units Estats Units (5)
 10. Azerbaijan Azerbaijan (4)
 11. Suècia Suècia (2)
 12. Turquia Turquia (2)
 13. Armènia Armènia (1)
 14. Bèlgica Bèlgica (1)
 15. Bielorússia Bielorússia (1)
 16. Suïssa Suïssa (1)
 17. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdieva en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdieva poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdieva és un cognom més freqüent, i en quins països Abdieva és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdieva ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdieva. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdieva ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdieva fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdieva.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdieva pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdieva, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdieva o algun dels cognoms similars a Abdieva no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdieva a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdieva diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdiev
 2. Abdiyeva
 3. Abdiyev
 4. Avdeeva
 5. Avdiev
 6. Avdeev
 7. Abidova
 8. Avtaeva
 9. Abidov
 10. Abduvalieva
 11. Abdifatah
 12. Abitbol
 13. Abduvaliev
 14. Abd wahab
 15. Aftab
 16. Abduvaliyev
 17. Apdepnur
 18. Abu hatab
 19. Avdibegovic
 20. Aboutaib
 21. Avitable
 22. Abou diabate
 23. Aboutboul
 24. Avitabile
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry