Cognom Abel de la cruzSaber més respecte al cognom Abel de la cruz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abel de la cruz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abel de la cruz.

El cognom Abel de la cruz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abel de la cruz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abel de la cruz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abel de la cruz

Veure mapa del cognom Abel de la cruz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abel de la cruz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abel de la cruz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abel de la cruz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abel de la cruz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abel de la cruz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abel de la cruz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abel de la cruz del món

 1. Espanya Espanya (25)
 2. Veneçuela Veneçuela (7)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abel de la cruz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abel de la cruz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abel de la cruz és un cognom més freqüent, i en quins països Abel de la cruz és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abel de la cruz ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abel de la cruz tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abel de la cruz que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abel de la cruz o algun dels cognoms similars a Abel de la cruz no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abel de la cruz a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abel de la cruz diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaldea
 2. Abelda
 3. Abeldas
 4. Abeleda
 5. Abildgaard
 6. Abildtrup
 7. Abalde
 8. Abeledo
 9. Abelludo
 10. Abollado
 11. Afellad
 12. Apeldoorn
 13. Aveldaño
 14. Abilahoud
 15. Abou elta
 16. Abou latifa
 17. Afeltowicz
 18. Abeldt
 19. Aveleida
 20. Ablethorpe
 21. Abalad
 22. Abelt
 23. Abfalter
 24. Abild
 25. Ableidinger
 26. Ablett
 27. Ablitas
 28. Abuladze
 29. Afelad
 30. Afeltro
 31. Affolder
 32. Apalategui
 33. Apellido
 34. Apletree
 35. Appeldoorn
 36. Appeldorn
 37. Appledore
 38. Applewhaite
 39. Aveledo
 40. Abaldi