Cognom AbelwhiteSaber més respecte al cognom Abelwhite és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelwhite sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelwhite.

El cognom Abelwhite en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelwhite, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelwhite és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelwhite

Veure mapa del cognom Abelwhite

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelwhite en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelwhite, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelwhite que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelwhite, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelwhite. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelwhite és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelwhite del món

 1. Anglaterra Anglaterra (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelwhite en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelwhite poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelwhite és un cognom més freqüent, i en quins països Abelwhite és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelwhite fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelwhite.

 1. Ablewhite
 2. Applewhite
 3. Abelt
 4. Ablitt
 5. Applewhaite
 6. Abeldt
 7. Abalde
 8. Abelda
 9. Abeldas
 10. Abeleda
 11. Abeledo
 12. Abelludo
 13. Ablett
 14. Ablitas
 15. Ablott
 16. Abolt
 17. Abuladze
 18. Aflita
 19. Aflito
 20. Apellido
 21. Apelt
 22. Apolito
 23. Abilahoud
 24. Abaldi
 25. Apelllido
 26. Aboltef
 27. Ablution
 28. Ablet
 29. Abalotti
 30. Aveleida
 31. Abalad
 32. Abaldea
 33. Abfalter
 34. Abhold
 35. Abild
 36. Abollado
 37. Afelad
 38. Afellad
 39. Afeltro
 40. Affeldt