Cognom AberahamaSaber més respecte al cognom Aberahama és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberahama sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberahama.

El cognom Aberahama en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberahama, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberahama és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberahama

Veure mapa del cognom Aberahama

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberahama en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberahama, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberahama que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberahama, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberahama. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberahama és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberahama del món

 1. Illes Cook Illes Cook (9)
 2. Austràlia Austràlia (2)
 3. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberahama en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberahama poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberahama és un cognom més freqüent, i en quins països Aberahama és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberahama pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberahama, com podem comprovar.

 1. Abraham
 2. Abrahams
 3. Aburahma
 4. Abrahami
 5. Aberanga
 6. Abrahamian
 7. Abrahamyan
 8. Abrahan
 9. Abrahim
 10. Abrahms
 11. Abrham
 12. Avraham
 13. Abraam
 14. Abrahamse
 15. Abrahm
 16. Abarham
 17. Avrahami
 18. Abu rahma
 19. Abreham
 20. Abriham
 21. Avrahamy
 22. Aberman
 23. Abermann
 24. Aberna
 25. Abrahamsen
 26. Abrahamson
 27. Abrahante
 28. Abram
 29. Abrami
 30. Abramo
 31. Abramova
 32. Abrams
 33. Abriam
 34. Abrihan
 35. Aprahamian
 36. Avraam
 37. Abraan
 38. Abarana
 39. Averanga
 40. Abu aram