Cognom Abou elkassSaber més respecte al cognom Abou elkass és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abou elkass sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abou elkass.

El cognom Abou elkass en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abou elkass, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abou elkass és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abou elkass

Veure mapa del cognom Abou elkass

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abou elkass en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abou elkass, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abou elkass que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abou elkass, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abou elkass. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abou elkass és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abou elkass del món

 1. Territori palestí Territori palestí (1570)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abou elkass en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abou elkass poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abou elkass és un cognom més freqüent, i en quins països Abou elkass és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abou elkass. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abou elkass ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abou elkass tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abou elkass que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abou el aish
 2. Abu elazm
 3. Abelas
 4. Abellas
 5. Aboulhosn
 6. Aboulkacem
 7. Abou el kheir
 8. Abou el hija
 9. Aboulaiz
 10. Aboulker
 11. Abeels
 12. Abeles
 13. Abelos
 14. Abels
 15. Abillas
 16. Aboulaich
 17. Aboulghazi
 18. Abu el hija
 19. Abou el hossain
 20. Abou el qambez
 21. Abellás
 22. Abhelakh
 23. Aboulakil
 24. Abbeloos
 25. Aboelezz
 26. Aboalhassan
 27. Abells
 28. Abouleyazid
 29. Abalasei
 30. Abalos
 31. Abelsen
 32. Abelson
 33. Abiles
 34. Abilles
 35. Ablaza
 36. Ables
 37. Abolacia
 38. Abolacio
 39. Apolzan
 40. Appelgate