Cognom Abu rayaSaber més respecte al cognom Abu raya és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abu raya sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abu raya.

El cognom Abu raya en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abu raya, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abu raya és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abu raya

Veure mapa del cognom Abu raya

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abu raya en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abu raya, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abu raya que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abu raya, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abu raya. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abu raya és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abu raya del món

 1. Israel Israel (2219)
 2. Egipte Egipte (1037)
 3. Territori palestí Territori palestí (40)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abu raya en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abu raya poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abu raya és un cognom més freqüent, i en quins països Abu raya és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abu raya ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abu raya o algun dels cognoms similars a Abu raya no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abu raya a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abu raya diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aburawa
 2. Abraha
 3. Aubray
 4. Auvray
 5. Abura
 6. Abu arra
 7. Abuhayar
 8. Aufray
 9. Abara
 10. Abaria
 11. Abaroa
 12. Abaurrea
 13. Abera
 14. Aberra
 15. Abiera
 16. Aboura
 17. Abrao
 18. Abrey
 19. Abry
 20. Afuera
 21. Aubrey
 22. Aubry
 23. Auffray
 24. Auvry
 25. Avaray
 26. Abarria
 27. Abur
 28. Abira
 29. Abiria
 30. Abbura
 31. Abora
 32. Auvrai
 33. Abrahao
 34. Aburrow
 35. Aubury
 36. Averay
 37. Abair
 38. Abar
 39. Abare
 40. Abarow