Cognom AbaroaSaber més respecte al cognom Abaroa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaroa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaroa.

El cognom Abaroa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaroa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaroa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaroa

Veure mapa del cognom Abaroa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaroa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaroa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaroa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaroa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaroa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaroa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaroa del món

 1. Mèxic Mèxic (1113)
 2. Filipines Filipines (448)
 3. Xile Xile (251)
 4. Espanya Espanya (192)
 5. Estats Units Estats Units (129)
 6. Argentina Argentina (89)
 7. Veneçuela Veneçuela (29)
 8. Ecuador Ecuador (19)
 9. Suïssa Suïssa (5)
 10. República Dominicana República Dominicana (4)
 11. Brasil Brasil (2)
 12. Canadà Canadà (2)
 13. Costa Rica Costa Rica (2)
 14. Bèlgica Bèlgica (1)
 15. Bolívia Bolívia (1)
 16. Cuba Cuba (1)
 17. França França (1)
 18. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaroa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaroa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaroa és un cognom més freqüent, i en quins països Abaroa és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaroa ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaroa. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaroa ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaroa pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaroa, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaroa o algun dels cognoms similars a Abaroa no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaroa a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaroa diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abara
 2. Abaria
 3. Abarow
 4. Abaro
 5. Abar
 6. Abare
 7. Abarr
 8. Abarrow
 9. Abera
 10. Abero
 11. Aberra
 12. Abro
 13. Apara
 14. Aparo
 15. Avara
 16. Avaria
 17. Avaro
 18. Abarria
 19. Abaru
 20. Abura
 21. Abira
 22. Abiria
 23. Abora
 24. Afara
 25. Abair
 26. Abarrio
 27. Abaurre
 28. Abaurrea
 29. Abbar
 30. Abear
 31. Abeiro
 32. Aber
 33. Abeyro
 34. Abiera
 35. Abor
 36. Aboura
 37. Abraha
 38. Abrao
 39. Abreo
 40. Abreu