Cognom Abarria



Saber més respecte al cognom Abarria és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarria sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarria.

El cognom Abarria en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarria, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarria és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarria

Veure mapa del cognom Abarria

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarria en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarria, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarria que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarria, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarria. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarria és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarria del món

 1. Estats Units Estats Units (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarria en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarria poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarria és un cognom més freqüent, i en quins països Abarria és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarria ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarria. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarria ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarria fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarria.

No tots els cognoms similars al cognom Abarria tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarria que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarria pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarria, com podem comprovar.

 1. Abaria
 2. Abarrio
 3. Abara
 4. Abaroa
 5. Abarr
 6. Abarrow
 7. Abaurrea
 8. Aberra
 9. Avaria
 10. Abahri
 11. Abiria
 12. Abair
 13. Abar
 14. Abare
 15. Abarow
 16. Abaurre
 17. Abera
 18. Abiera
 19. Aboura
 20. Abouri
 21. Abraha
 22. Abri
 23. Abrie
 24. Abrio
 25. Ahbari
 26. Apara
 27. Avara
 28. Avario
 29. Aberro
 30. Aburawa
 31. Abaru
 32. Abura
 33. Abira
 34. Abu arra
 35. Abbari
 36. Abbura
 37. Abora
 38. Abaro
 39. Abieri
 40. Apari