Cognom AbairSaber més respecte al cognom Abair és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abair sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abair.

El cognom Abair en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abair, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abair és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abair

Veure mapa del cognom Abair

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abair en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abair, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abair que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abair, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abair. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abair és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abair del món

 1. Estats Units Estats Units (773)
 2. Marroc Marroc (272)
 3. Algèria Algèria (187)
 4. Índia Índia (159)
 5. França França (110)
 6. Espanya Espanya (28)
 7. Anglaterra Anglaterra (5)
 8. Pakistan Pakistan (5)
 9. Bèlgica Bèlgica (2)
 10. Filipines Filipines (2)
 11. Japó Japó (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abair en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abair poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abair és un cognom més freqüent, i en quins països Abair és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abair tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abair que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abair pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abair, com podem comprovar.

 1. Abar
 2. Abarr
 3. Abir
 4. Abara
 5. Abare
 6. Abaria
 7. Abbar
 8. Abear
 9. Abeiro
 10. Aber
 11. Abor
 12. Abri
 13. Abrie
 14. Abrio
 15. Aibar
 16. Avir
 17. Avoir
 18. Aybar
 19. Aabar
 20. Afar
 21. Abahri
 22. Abaru
 23. Abur
 24. Abira
 25. Abour
 26. Afir
 27. Abaro
 28. Abire
 29. Ahfir
 30. Apar
 31. Abaroa
 32. Abarow
 33. Abarrio
 34. Abarrow
 35. Abaurre
 36. Abera
 37. Abero
 38. Aberra
 39. Abeyro
 40. Abiera