Cognom AbarowSaber més respecte al cognom Abarow és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarow sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarow.

El cognom Abarow en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarow, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarow és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarow

Veure mapa del cognom Abarow

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarow en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarow, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarow que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarow, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarow. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarow és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarow del món

 1. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarow en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarow poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarow és un cognom més freqüent, i en quins països Abarow és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarow ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarow. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarow ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarow fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarow.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarow pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarow, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abarow o algun dels cognoms similars a Abarow no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarow a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarow diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaroa
 2. Abarrow
 3. Abaro
 4. Abar
 5. Abara
 6. Abare
 7. Abaria
 8. Abarr
 9. Abero
 10. Abrew
 11. Abro
 12. Aparo
 13. Avaro
 14. Abaru
 15. A'barrow
 16. Aburrow
 17. Abair
 18. Abarrio
 19. Abaurre
 20. Abbar
 21. Abear
 22. Abeiro
 23. Aber
 24. Abera
 25. Aberra
 26. Abeyro
 27. Abor
 28. Abrao
 29. Abreo
 30. Abreu
 31. Abrey
 32. Abri
 33. Abrie
 34. Abrio
 35. Abry
 36. Ahbari
 37. Aibar
 38. Apara
 39. Avara
 40. Avaray