Cognom AavaSaber més respecte al cognom Aava és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aava sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aava.

El cognom Aava en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aava, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aava és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aava

Veure mapa del cognom Aava

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aava en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aava, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aava que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aava, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aava. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aava és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aava del món

 1. Estònia Estònia (276)
 2. Suècia Suècia (40)
 3. Finlàndia Finlàndia (36)
 4. Índia Índia (34)
 5. Rússia Rússia (8)
 6. Brasil Brasil (2)
 7. Tailàndia Tailàndia (2)
 8. Estats Units Estats Units (2)
 9. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 10. Bangla Desh Bangla Desh (1)
 11. Canadà Canadà (1)
 12. Colòmbia Colòmbia (1)
 13. Alemanya Alemanya (1)
 14. Espanya Espanya (1)
 15. França França (1)
 16. Israel Israel (1)
 17. Turquia Turquia (1)
 18. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aava en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aava poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aava és un cognom més freqüent, i en quins països Aava és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aava ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aava. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aava ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aava fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aava.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aava pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aava, com podem comprovar.

 1. Ava
 2. Aaba
 3. Aav
 4. Aab
 5. Aaby
 6. Aba
 7. Abaya
 8. Abba
 9. Abea
 10. Abia
 11. Aboa
 12. Afia
 13. Afoa
 14. Apa
 15. Apia
 16. Auba
 17. Auvi
 18. Av
 19. Ave
 20. Avi
 21. Avia
 22. Avy
 23. Ayaba
 24. Aaaba
 25. Aabe
 26. Aabb
 27. Ahba
 28. Aaf
 29. Afya
 30. Apua
 31. Appa
 32. Ayfa
 33. Avu
 34. Aiba
 35. Aabi
 36. Aap
 37. Ayeva
 38. Aoba
 39. Apawa
 40. Aifa