Cognom AavokSaber més respecte al cognom Aavok és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aavok sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aavok.

El cognom Aavok en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aavok, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aavok és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aavok

Veure mapa del cognom Aavok

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aavok en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aavok, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aavok que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aavok, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aavok. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aavok és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aavok del món

 1. Noruega Noruega (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aavok en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aavok poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aavok és un cognom més freqüent, i en quins països Aavok és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aavok ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aavok. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aavok ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aavok tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aavok que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aavok pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aavok, com podem comprovar.

 1. Aavik
 2. Aabak
 3. Avak
 4. Abaco
 5. Abajo
 6. Abaso
 7. Abeck
 8. Abeos
 9. Abjo
 10. Abos
 11. Absou
 12. Aves
 13. Avis
 14. Aviz
 15. Avci
 16. Aabac
 17. Avoce
 18. Aboki
 19. Ayvaz
 20. Avcu
 21. Avako
 22. Avus
 23. Avaos
 24. Aivas
 25. Abuak
 26. Apek
 27. Avec
 28. Apko
 29. Abiak
 30. Abog
 31. Affek
 32. Aviki
 33. Avix
 34. Abik
 35. Abacho
 36. Abaga
 37. Abagiu
 38. Abaiga
 39. Abakouy
 40. Abas