Cognom AbasoSaber més respecte al cognom Abaso és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaso sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaso.

El cognom Abaso en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaso, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaso és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaso

Veure mapa del cognom Abaso

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaso en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaso, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaso que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaso, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaso. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaso és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaso del món

 1. Uganda Uganda (32)
 2. Nigèria Nigèria (29)
 3. Espanya Espanya (26)
 4. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (25)
 5. Indonèsia Indonèsia (22)
 6. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (4)
 7. Índia Índia (4)
 8. Filipines Filipines (2)
 9. Argentina Argentina (1)
 10. Burundi Burundi (1)
 11. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaso en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaso poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaso és un cognom més freqüent, i en quins països Abaso és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaso fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaso.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaso pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaso, com podem comprovar.

 1. Abaco
 2. Abajo
 3. Abas
 4. Abasi
 5. Abass
 6. Abeso
 7. Abase
 8. Aboso
 9. Abasa
 10. Abacho
 11. Abaga
 12. Abassi
 13. Abaz
 14. Abaza
 15. Abazi
 16. Abbaco
 17. Abbas
 18. Abbasi
 19. Abbass
 20. Abbs
 21. Abego
 22. Abes
 23. Abis
 24. Abiss
 25. Abiuso
 26. Abjo
 27. Abogo
 28. Abos
 29. Absou
 30. Abys
 31. Aubeso
 32. Abaca
 33. Abasca
 34. Abs
 35. Abasse
 36. Abyss
 37. Abiko
 38. Abaqi
 39. Abac
 40. Abssi