Cognom AbagaSaber més respecte al cognom Abaga és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaga sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaga.

El cognom Abaga en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaga, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaga és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaga

Veure mapa del cognom Abaga

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaga en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaga, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaga que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaga, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaga. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaga és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaga del món

 1. Guinea Equatorial Guinea Equatorial (13457)
 2. Gabon Gabon (1467)
 3. Filipines Filipines (1275)
 4. Nigèria Nigèria (471)
 5. Camerun Camerun (337)
 6. Kenya Kenya (253)
 7. Espanya Espanya (149)
 8. Turquia Turquia (95)
 9. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (48)
 10. Uganda Uganda (47)
 11. Estats Units Estats Units (45)
 12. Níger Níger (34)
 13. Canadà Canadà (18)
 14. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (14)
 15. Marroc Marroc (9)
 16. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 17. França França (3)
 18. Anglaterra Anglaterra (2)
 19. Rússia Rússia (2)
 20. Argentina Argentina (1)
 21. Benín Benín (1)
 22. Xina Xina (1)
 23. Alemanya Alemanya (1)
 24. Israel Israel (1)
 25. Mònaco Mònaco (1)
 26. Moçambic Moçambic (1)
 27. Noruega Noruega (1)
 28. Senegal Senegal (1)
 29. Txad Txad (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaga en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaga poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaga és un cognom més freqüent, i en quins països Abaga és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaga. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaga ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abaga tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaga que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaga pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaga, com podem comprovar.

 1. Abaiga
 2. Abaza
 3. Abiaga
 4. Abaca
 5. Abega
 6. Abuga
 7. Abaka
 8. Abasa
 9. Abaco
 10. Abagiu
 11. Abajo
 12. Abas
 13. Abasi
 14. Abaso
 15. Abass
 16. Abaz
 17. Abazi
 18. Abegg
 19. Abego
 20. Abeja
 21. Abiega
 22. Abja
 23. Abogo
 24. Aboza
 25. Abuja
 26. Apaza
 27. Apaka
 28. Apaca
 29. Abasca
 30. Abegi
 31. Abaqi
 32. Abac
 33. Abaj
 34. Abase
 35. Abija
 36. Abg
 37. Avaca
 38. Abog
 39. Abaisa
 40. Abajah