Cognom AbachoSaber més respecte al cognom Abacho és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abacho sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abacho.

El cognom Abacho en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abacho, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abacho és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abacho

Veure mapa del cognom Abacho

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abacho en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abacho, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abacho que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abacho, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abacho. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abacho és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abacho del món

 1. Nigèria Nigèria (65)
 2. Camerun Camerun (11)
 3. Níger Níger (2)
 4. Paraguai Paraguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abacho en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abacho poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abacho és un cognom més freqüent, i en quins països Abacho és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abacho. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abacho ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abacho tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abacho que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abacho o algun dels cognoms similars a Abacho no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abacho a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abacho diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaco
 2. Abachi
 3. Abajo
 4. Abaso
 5. Abbaco
 6. Abucha
 7. Apache
 8. Aubach
 9. Abaca
 10. Abicha
 11. Abich
 12. Abichou
 13. Abac
 14. Abiche
 15. Abbache
 16. Abaga
 17. Abagiu
 18. Abaiga
 19. Abas
 20. Abasi
 21. Abass
 22. Abassi
 23. Abaz
 24. Abaza
 25. Abazi
 26. Abecia
 27. Abeck
 28. Abego
 29. Abeso
 30. Abghi
 31. Abici
 32. Abiego
 33. Abiuso
 34. Abjo
 35. Abogo
 36. Aubac
 37. Apaca
 38. Abasca
 39. Abasse
 40. Abiko