Cognom AbajoSaber més respecte al cognom Abajo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abajo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abajo.

El cognom Abajo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abajo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abajo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abajo

Veure mapa del cognom Abajo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abajo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abajo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abajo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abajo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abajo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abajo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abajo del món

 1. Espanya Espanya (1754)
 2. Filipines Filipines (775)
 3. Nigèria Nigèria (436)
 4. Argentina Argentina (137)
 5. Uganda Uganda (75)
 6. Estats Units Estats Units (28)
 7. França França (25)
 8. Saudi Saudita Saudi Saudita (9)
 9. Níger Níger (8)
 10. Anglaterra Anglaterra (6)
 11. Brasil Brasil (5)
 12. Països Baixos Països Baixos (5)
 13. Suïssa Suïssa (4)
 14. Austràlia Austràlia (2)
 15. Alemanya Alemanya (2)
 16. Índia Índia (2)
 17. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 18. Canadà Canadà (1)
 19. Xile Xile (1)
 20. República Dominicana República Dominicana (1)
 21. Luxemburg Luxemburg (1)
 22. Paraguai Paraguai (1)
 23. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abajo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abajo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abajo és un cognom més freqüent, i en quins països Abajo és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abajo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abajo.

No tots els cognoms similars al cognom Abajo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abajo que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abajo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abajo, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abajo o algun dels cognoms similars a Abajo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abajo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abajo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaco
 2. Abaso
 3. Abjo
 4. Abaj
 5. Abacho
 6. Abaga
 7. Abas
 8. Abasi
 9. Abass
 10. Abaz
 11. Abaza
 12. Abazi
 13. Abbaco
 14. Abego
 15. Abeja
 16. Abeso
 17. Abja
 18. Abogo
 19. Abuja
 20. Abaca
 21. Abiko
 22. Abaqi
 23. Abac
 24. Abase
 25. Avako
 26. Abija
 27. Abaka
 28. Abuj
 29. Aboso
 30. Abasa
 31. Abajah
 32. Abagiu
 33. Abaiga
 34. Abakouy
 35. Abassi
 36. Abbas
 37. Abbasi
 38. Abbass
 39. Abbes
 40. Abbis