Cognom AavikSaber més respecte al cognom Aavik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aavik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aavik.

El cognom Aavik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aavik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aavik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aavik

Veure mapa del cognom Aavik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aavik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aavik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aavik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aavik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aavik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aavik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aavik del món

 1. Estònia Estònia (767)
 2. Noruega Noruega (156)
 3. Estats Units Estats Units (31)
 4. Suècia Suècia (22)
 5. Finlàndia Finlàndia (9)
 6. Rússia Rússia (6)
 7. Austràlia Austràlia (5)
 8. Anglaterra Anglaterra (4)
 9. Brasil Brasil (3)
 10. Tailàndia Tailàndia (2)
 11. Canadà Canadà (1)
 12. Suïssa Suïssa (1)
 13. Mònaco Mònaco (1)
 14. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aavik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aavik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aavik és un cognom més freqüent, i en quins països Aavik és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aavik. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aavik ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aavik tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aavik que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aavok
 2. Avis
 3. Aviz
 4. Aabak
 5. Avak
 6. Aviki
 7. Avix
 8. Abik
 9. Abagiu
 10. Abasi
 11. Abazi
 12. Abbis
 13. Abeck
 14. Abis
 15. Affis
 16. Aves
 17. Avici
 18. Avise
 19. Aviza
 20. Avci
 21. Avius
 22. Abiko
 23. Aabac
 24. Avich
 25. Abbic
 26. Apis
 27. Abaqi
 28. Avias
 29. Ayvaz
 30. Avcu
 31. Avako
 32. Avus
 33. Aivas
 34. Abuak
 35. Apek
 36. Avec
 37. Absi
 38. Abiak
 39. Avigo
 40. Afix