Cognom AbagiuSaber més respecte al cognom Abagiu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abagiu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abagiu.

El cognom Abagiu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abagiu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abagiu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abagiu

Veure mapa del cognom Abagiu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abagiu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abagiu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abagiu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abagiu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abagiu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abagiu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abagiu del món

 1. Romania Romania (968)
 2. Espanya Espanya (14)
 3. Canadà Canadà (13)
 4. Estats Units Estats Units (3)
 5. Colòmbia Colòmbia (1)
 6. República Txeca República Txeca (1)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Grècia Grècia (1)
 9. Itàlia Itàlia (1)
 10. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abagiu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abagiu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abagiu és un cognom més freqüent, i en quins països Abagiu és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abagiu ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abagiu. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abagiu ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abagiu tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abagiu que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abaga
 2. Abasi
 3. Abazi
 4. Abegi
 5. Abaqi
 6. Abacho
 7. Abaco
 8. Abaiga
 9. Abajo
 10. Abakouy
 11. Abas
 12. Abaso
 13. Abass
 14. Abassi
 15. Abaz
 16. Abaza
 17. Abbasi
 18. Abbazia
 19. Abbis
 20. Abecia
 21. Abegg
 22. Abego
 23. Abegue
 24. Abezia
 25. Abghi
 26. Abici
 27. Abis
 28. Abjayou
 29. Aboagye
 30. Abogo
 31. Absou
 32. Aubais
 33. Abiaga
 34. Abaca
 35. Abasca
 36. Abasse
 37. Abbic
 38. Abikou
 39. Aboki
 40. Abbaci