Cognom AbacoSaber més respecte al cognom Abaco és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaco sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaco.

El cognom Abaco en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaco, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaco és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaco

Veure mapa del cognom Abaco

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaco en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaco, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaco que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaco, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaco. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaco és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaco del món

 1. Filipines Filipines (735)
 2. Estats Units Estats Units (17)
 3. Brasil Brasil (9)
 4. Itàlia Itàlia (9)
 5. Uganda Uganda (8)
 6. Argentina Argentina (5)
 7. Canadà Canadà (5)
 8. Bahames Bahames (4)
 9. Portugal Portugal (4)
 10. Espanya Espanya (3)
 11. Perú Perú (3)
 12. Mèxic Mèxic (2)
 13. Àustria Àustria (1)
 14. Austràlia Austràlia (1)
 15. Bèlgica Bèlgica (1)
 16. Suïssa Suïssa (1)
 17. Colòmbia Colòmbia (1)
 18. França França (1)
 19. Anglaterra Anglaterra (1)
 20. Malàisia Malàisia (1)
 21. Nigèria Nigèria (1)
 22. Romania Romania (1)
 23. Singapur Singapur (1)
 24. Uruguai Uruguai (1)
 25. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaco en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaco poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaco és un cognom més freqüent, i en quins països Abaco és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaco pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaco, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaco o algun dels cognoms similars a Abaco no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaco a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaco diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abacho
 2. Abajo
 3. Abaso
 4. Abbaco
 5. Abaca
 6. Abac
 7. Abaga
 8. Abas
 9. Abasi
 10. Abass
 11. Abaz
 12. Abaza
 13. Abazi
 14. Abeck
 15. Abego
 16. Abeso
 17. Abici
 18. Abjo
 19. Abogo
 20. Aubac
 21. Aubach
 22. Apaca
 23. Abasca
 24. Abiko
 25. Aabac
 26. Apayco
 27. Abc
 28. Abich
 29. Abbaci
 30. Abaqi
 31. Abaj
 32. Abase
 33. Avako
 34. Abaka
 35. Avaca
 36. Abachi
 37. Aboso
 38. Abasa
 39. Abagiu
 40. Abaiga