Cognom AbagnaleSaber més respecte al cognom Abagnale és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abagnale sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abagnale.

El cognom Abagnale en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abagnale, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abagnale és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abagnale

Veure mapa del cognom Abagnale

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abagnale en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abagnale, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abagnale que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abagnale, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abagnale. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abagnale és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abagnale del món

 1. Itàlia Itàlia (447)
 2. Estats Units Estats Units (64)
 3. Argentina Argentina (44)
 4. França França (7)
 5. Alemanya Alemanya (5)
 6. Marroc Marroc (4)
 7. Rússia Rússia (4)
 8. Uzbekistan Uzbekistan (4)
 9. Anglaterra Anglaterra (3)
 10. Bèlgica Bèlgica (2)
 11. Brasil Brasil (2)
 12. Suïssa Suïssa (2)
 13. Corea del Sud Corea del Sud (2)
 14. Bulgària Bulgària (1)
 15. Canadà Canadà (1)
 16. Xina Xina (1)
 17. Espanya Espanya (1)
 18. Malàisia Malàisia (1)
 19. Polònia Polònia (1)
 20. Sèrbia Sèrbia (1)
 21. Tailàndia Tailàndia (1)
 22. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abagnale en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abagnale poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abagnale és un cognom més freqüent, i en quins països Abagnale és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abagnale. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abagnale ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abagnale fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abagnale.

 1. Abagnara
 2. Abajian
 3. Abignente
 4. Aubigne
 5. Avagyan
 6. Avignone
 7. Avagnina
 8. Abasyan
 9. Absandze
 10. Abajyan
 11. Abazyan
 12. Abazan
 13. Aboganem
 14. Avigna
 15. Abaijon
 16. Abegon
 17. Abigon
 18. Abson
 19. Afghan
 20. Afghani
 21. Aubigny
 22. Avakian
 23. Avakyan
 24. Avigni
 25. Avignon
 26. Avegno
 27. Avgan
 28. Abusnina
 29. Abakumov
 30. Abbasian
 31. Abu ghanem
 32. Afsana
 33. Abi ganem
 34. Afgan
 35. Afgani
 36. Abakumow
 37. Avignoni
 38. Avognon
 39. Abjean
 40. Abuzan