Cognom AbakumowSaber més respecte al cognom Abakumow és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abakumow sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abakumow.

El cognom Abakumow en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abakumow, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abakumow és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abakumow

Veure mapa del cognom Abakumow

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abakumow en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abakumow, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abakumow que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abakumow, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abakumow. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abakumow és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abakumow del món

 1. Polònia Polònia (25)
 2. Estats Units Estats Units (4)
 3. Brasil Brasil (2)
 4. Noruega Noruega (1)
 5. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abakumow en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abakumow poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abakumow és un cognom més freqüent, i en quins països Abakumow és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abakumow fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abakumow.

Discernir si va ser abans el cognom Abakumow o algun dels cognoms similars a Abakumow no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abakumow a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abakumow diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abakumov
 2. Abaijon
 3. Abichmou
 4. Abakyn
 5. Abajian
 6. Abegon
 7. Abeijon
 8. Abejon
 9. Abeken
 10. Abesamis
 11. Abigon
 12. Abson
 13. Avakian
 14. Avakyan
 15. Abagnale
 16. Abagnara
 17. Abeykoon
 18. Abasyan
 19. Abu kamil
 20. Abajyan
 21. Abazyan
 22. Abuzan
 23. Abazan
 24. Aboukamel
 25. Abusamra
 26. Abbison
 27. Abizanda
 28. Apchon
 29. Apking
 30. Aubuchon
 31. Aubuisson
 32. Aubusson
 33. Avagyan
 34. Avignon
 35. Avison
 36. Avagnina
 37. Apagueño
 38. Avegno
 39. Affognon
 40. Appasamy