Cognom AbajasSaber més respecte al cognom Abajas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abajas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abajas.

El cognom Abajas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abajas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abajas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abajas

Veure mapa del cognom Abajas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abajas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abajas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abajas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abajas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abajas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abajas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abajas del món

 1. Espanya Espanya (101)
 2. Austràlia Austràlia (6)
 3. Argentina Argentina (2)
 4. França França (2)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)
 6. Mèxic Mèxic (1)
 7. Filipines Filipines (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)
 9. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abajas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abajas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abajas és un cognom més freqüent, i en quins països Abajas és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abajas ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abajas fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abajas.

 1. Abujas
 2. Abajos
 3. Abacos
 4. Abazaj
 5. Abacus
 6. Abazis
 7. Abejez
 8. Abjij
 9. Abzac
 10. Afazaz
 11. Abczak
 12. Afakasi
 13. Abacuc
 14. Abecasis
 15. Abkik
 16. Abazoska
 17. Abecassis
 18. Abu-jazar
 19. Apozaga
 20. Aubijoux
 21. Abu jazar
 22. Abu gosh
 23. Abkhazava
 24. Avsec
 25. Abu saqr
 26. Aboujokh
 27. Avgust
 28. Abo kasem
 29. Abechuco
 30. Avgousti
 31. Abisogun
 32. Abougoush
 33. Abu kwik
 34. Aboukassim
 35. Apecech
 36. Afashagov
 37. Abghouch
 38. Abughazaleh
 39. Apeseche
 40. Apushkin