Cognom AbecasisSaber més respecte al cognom Abecasis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abecasis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abecasis.

El cognom Abecasis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abecasis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abecasis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abecasis

Veure mapa del cognom Abecasis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abecasis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abecasis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abecasis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abecasis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abecasis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abecasis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abecasis del món

 1. Portugal Portugal (774)
 2. Argentina Argentina (339)
 3. Espanya Espanya (38)
 4. Estats Units Estats Units (36)
 5. Veneçuela Veneçuela (32)
 6. Israel Israel (22)
 7. Anglaterra Anglaterra (15)
 8. Xile Xile (13)
 9. Perú Perú (13)
 10. Gibraltar Gibraltar (6)
 11. Bèlgica Bèlgica (3)
 12. Panamà Panamà (3)
 13. Bolívia Bolívia (2)
 14. Brasil Brasil (2)
 15. Andorra Andorra (1)
 16. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 17. Canadà Canadà (1)
 18. Suïssa Suïssa (1)
 19. Costa Rica Costa Rica (1)
 20. Alemanya Alemanya (1)
 21. França França (1)
 22. Gal·les Gal·les (1)
 23. Itàlia Itàlia (1)
 24. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 25. Moçambic Moçambic (1)
 26. Noruega Noruega (1)
 27. Polònia Polònia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abecasis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abecasis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abecasis és un cognom més freqüent, i en quins països Abecasis és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abecasis. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abecasis ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abecasis tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abecasis que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abecasis o algun dels cognoms similars a Abecasis no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abecasis a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abecasis diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abecassis
 2. Abazis
 3. Abacos
 4. Abajas
 5. Abechuco
 6. Abujas
 7. Abacus
 8. Afakasi
 9. Abajos
 10. Abejez
 11. Abjij
 12. Abkik
 13. Abzac
 14. Apeceche
 15. Avgoustis
 16. Abazaj
 17. Abu hashish
 18. Abu kwik
 19. Abazoska
 20. Aboukassim
 21. Apecech
 22. Abczak
 23. Abo kasem
 24. Abacuc
 25. Abu-jazar
 26. Afazaz
 27. Apecechea
 28. Apeseche
 29. Apozaga
 30. Apushkin
 31. Avgousti
 32. Abu jazar
 33. Abu gosh
 34. Abisogun
 35. Abkhazava
 36. Abougoush
 37. Avsec
 38. Abou cisse
 39. Abu shawish
 40. Abu saqr