Cognom AbecassisSaber més respecte al cognom Abecassis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abecassis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abecassis.

El cognom Abecassis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abecassis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abecassis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abecassis

Veure mapa del cognom Abecassis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abecassis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abecassis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abecassis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abecassis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abecassis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abecassis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abecassis del món

 1. Israel Israel (1635)
 2. França França (1397)
 3. Brasil Brasil (384)
 4. Estats Units Estats Units (265)
 5. Portugal Portugal (226)
 6. Canadà Canadà (151)
 7. Argentina Argentina (42)
 8. Anglaterra Anglaterra (39)
 9. Espanya Espanya (20)
 10. Veneçuela Veneçuela (17)
 11. Dinamarca Dinamarca (12)
 12. Itàlia Itàlia (9)
 13. Suïssa Suïssa (6)
 14. Panamà Panamà (5)
 15. República Txeca República Txeca (4)
 16. Marroc Marroc (4)
 17. Suècia Suècia (4)
 18. Hong Kong Hong Kong (2)
 19. Malàisia Malàisia (2)
 20. Bèlgica Bèlgica (1)
 21. Xina Xina (1)
 22. República Dominicana República Dominicana (1)
 23. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)
 24. Escòcia Escòcia (1)
 25. Grècia Grècia (1)
 26. Madagascar Madagascar (1)
 27. Polinèsia Francesa Polinèsia Francesa (1)
 28. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abecassis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abecassis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abecassis és un cognom més freqüent, i en quins països Abecassis és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abecassis ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abecassis. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abecassis ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abecassis pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abecassis, com podem comprovar.

 1. Abecasis
 2. Aboukassim
 3. Abazis
 4. Abacos
 5. Abajas
 6. Abechuco
 7. Abujas
 8. Avgoustis
 9. Abu hashish
 10. Abacus
 11. Afakasi
 12. Abajos
 13. Abejez
 14. Abjij
 15. Abkik
 16. Abzac
 17. Apecechea
 18. Avgousti
 19. Apeceche
 20. Abu gosh
 21. Abkhazava
 22. Abou cisse
 23. Abazaj
 24. Abu kwik
 25. Abu saqr
 26. Abazoska
 27. Apecech
 28. Abczak
 29. Abo kasem
 30. Abacuc
 31. Abu-jazar
 32. Afazaz
 33. Apechechea
 34. Apeseche
 35. Apozaga
 36. Apushkin
 37. Apezechea
 38. Abu jazar
 39. Avguštin
 40. Abisogun