Cognom AbanzabaleguiSaber més respecte al cognom Abanzabalegui és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abanzabalegui sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abanzabalegui.

El cognom Abanzabalegui en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abanzabalegui, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abanzabalegui és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abanzabalegui

Veure mapa del cognom Abanzabalegui

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abanzabalegui en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abanzabalegui, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abanzabalegui que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abanzabalegui, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abanzabalegui. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abanzabalegui és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abanzabalegui del món

 1. Espanya Espanya (13)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abanzabalegui en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abanzabalegui poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abanzabalegui és un cognom més freqüent, i en quins països Abanzabalegui és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abanzabalegui. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abanzabalegui ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abanzabalegui tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abanzabalegui que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abanzas
 2. Abainza
 3. Abancens
 4. Abances
 5. Abang
 6. Abango
 7. Abanqueiro
 8. Abanses
 9. Abaunza
 10. Abenza
 11. Abinzano
 12. Abonza
 13. Afanase
 14. Afanasiev
 15. Afanasyeva
 16. Aibangbee
 17. Avanzas
 18. Avanzato
 19. Avanzi
 20. Avanzini
 21. Avanzoni
 22. Abeniacar
 23. Abunaseef
 24. Afanasenko
 25. Afanasev
 26. Afanaseva
 27. Afanasiew
 28. Avanzar
 29. Afanasjev
 30. Afanassieff
 31. Abunaja
 32. Avanza
 33. Afanas'eva
 34. Abinazar
 35. Afanas'ev
 36. Abanco
 37. Abancourt
 38. Abans
 39. Abaunz
 40. Abbans