Cognom AbansesSaber més respecte al cognom Abanses és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abanses sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abanses.

El cognom Abanses en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abanses, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abanses és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abanses

Veure mapa del cognom Abanses

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abanses en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abanses, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abanses que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abanses, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abanses. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abanses és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abanses del món

 1. Espanya Espanya (65)
 2. Argentina Argentina (8)
 3. Anglaterra Anglaterra (6)
 4. Estats Units Estats Units (5)
 5. Veneçuela Veneçuela (4)
 6. França França (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abanses en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abanses poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abanses és un cognom més freqüent, i en quins països Abanses és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abanses. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abanses ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abanses pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abanses, com podem comprovar.

 1. Abances
 2. Abancens
 3. Abans
 4. Avances
 5. Abanzas
 6. Abanco
 7. Abang
 8. Abango
 9. Abbans
 10. Abens
 11. Abinger
 12. Abonce
 13. Afanase
 14. Avance
 15. Avans
 16. Avanson
 17. Avanzas
 18. Avennes
 19. Afanasev
 20. Abaynesh
 21. Abons
 22. Afonse
 23. Abensur
 24. Abainza
 25. Abaunz
 26. Abaunza
 27. Abenoja
 28. Abenoza
 29. Abensperg
 30. Abenza
 31. Abing
 32. Abonjo
 33. Abonza
 34. Abounsar
 35. Afanasiev
 36. Afang
 37. Afonso
 38. Aibangbee
 39. Apianus
 40. Avancena