Cognom AbancesSaber més respecte al cognom Abances és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abances sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abances.

El cognom Abances en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abances, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abances és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abances

Veure mapa del cognom Abances

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abances en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abances, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abances que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abances, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abances. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abances és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abances del món

 1. Espanya Espanya (23)
 2. Argentina Argentina (10)
 3. Brasil Brasil (1)
 4. Ecuador Ecuador (1)
 5. França França (1)
 6. Filipines Filipines (1)
 7. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abances en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abances poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abances és un cognom més freqüent, i en quins països Abances és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abances ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abances. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abances ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abances tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abances que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abances o algun dels cognoms similars a Abances no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abances a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abances diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abancens
 2. Abanses
 3. Avances
 4. Abanco
 5. Abans
 6. Abonce
 7. Avance
 8. Abanzas
 9. Abang
 10. Abango
 11. Abbans
 12. Abens
 13. Abinger
 14. Avancena
 15. Avans
 16. Avanzas
 17. Avennes
 18. Abencio
 19. Abaynesh
 20. Abons
 21. Abainza
 22. Abancourt
 23. Abaunz
 24. Abaunza
 25. Abenoja
 26. Abenoza
 27. Abenza
 28. Abing
 29. Abonjo
 30. Abonza
 31. Afanase
 32. Afang
 33. Aibangbee
 34. Apianus
 35. Aponcio
 36. Avancini
 37. Avanson
 38. Avanzi
 39. Avanzo
 40. Avens