Cognom AbanzasSaber més respecte al cognom Abanzas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abanzas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abanzas.

El cognom Abanzas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abanzas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abanzas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abanzas

Veure mapa del cognom Abanzas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abanzas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abanzas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abanzas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abanzas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abanzas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abanzas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abanzas del món

 1. Espanya Espanya (12)
 2. Argentina Argentina (11)
 3. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abanzas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abanzas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abanzas és un cognom més freqüent, i en quins països Abanzas és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abanzas ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abanzas. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abanzas ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abanzas fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abanzas.

 1. Avanzas
 2. Abainza
 3. Abances
 4. Abans
 5. Abanses
 6. Abaunza
 7. Abenza
 8. Abonza
 9. Avanzar
 10. Avanza
 11. Abancens
 12. Abanco
 13. Abang
 14. Abango
 15. Abaunz
 16. Abbans
 17. Abenoza
 18. Abens
 19. Abinzano
 20. Afanase
 21. Avances
 22. Avans
 23. Avanzato
 24. Avanzi
 25. Avanzo
 26. Avenza
 27. Afanasy
 28. Abu anza
 29. Abons
 30. Avinas
 31. Abinazar
 32. Abbinga
 33. Abengoza
 34. Abengozar
 35. Abenoja
 36. Abenojar
 37. Abhyankar
 38. Abing
 39. Abinger
 40. Abonce