Cognom AbainzaSaber més respecte al cognom Abainza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abainza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abainza.

El cognom Abainza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abainza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abainza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abainza

Veure mapa del cognom Abainza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abainza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abainza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abainza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abainza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abainza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abainza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abainza del món

 1. Filipines Filipines (3784)
 2. Singapur Singapur (32)
 3. Canadà Canadà (20)
 4. Estats Units Estats Units (6)
 5. Dinamarca Dinamarca (5)
 6. Bahrain Bahrain (4)
 7. Noruega Noruega (4)
 8. Suècia Suècia (2)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 10. Àustria Àustria (1)
 11. Irlanda Irlanda (1)
 12. Kuwait Kuwait (1)
 13. Qatar Qatar (1)
 14. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abainza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abainza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abainza és un cognom més freqüent, i en quins països Abainza és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abainza. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abainza ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abainza fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abainza.

No tots els cognoms similars al cognom Abainza tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abainza que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abaunza
 2. Abaunz
 3. Abbinga
 4. Abenza
 5. Abonza
 6. Abanzas
 7. Avanza
 8. Abanco
 9. Abang
 10. Abango
 11. Abans
 12. Abbink
 13. Abenoza
 14. Abing
 15. Abinzano
 16. Avanzas
 17. Avanzi
 18. Avanzo
 19. Avenza
 20. Abbing
 21. Abu anza
 22. Avanzar
 23. Abinazar
 24. Abances
 25. Abanses
 26. Abbans
 27. Abengoza
 28. Abenoja
 29. Abens
 30. Abinger
 31. Abonce
 32. Abonjo
 33. Abounsar
 34. Afang
 35. Avance
 36. Avans
 37. Avanzato
 38. Avenoza
 39. Avins
 40. Aiping