Cognom AbaunzaSaber més respecte al cognom Abaunza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaunza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaunza.

El cognom Abaunza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaunza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaunza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaunza

Veure mapa del cognom Abaunza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaunza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaunza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaunza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaunza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaunza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaunza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaunza del món

 1. Colòmbia Colòmbia (2204)
 2. Mèxic Mèxic (444)
 3. Estats Units Estats Units (398)
 4. Nicaragua Nicaragua (318)
 5. Espanya Espanya (160)
 6. Argentina Argentina (70)
 7. Veneçuela Veneçuela (43)
 8. Costa Rica Costa Rica (35)
 9. Brasil Brasil (13)
 10. Canadà Canadà (13)
 11. Panamà Panamà (13)
 12. Ecuador Ecuador (10)
 13. Suïssa Suïssa (3)
 14. El Salvador El Salvador (3)
 15. França França (2)
 16. Honduras Honduras (2)
 17. Perú Perú (2)
 18. Austràlia Austràlia (1)
 19. Anglaterra Anglaterra (1)
 20. Guatemala Guatemala (1)
 21. Hong Kong Hong Kong (1)
 22. Comores Comores (1)
 23. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaunza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaunza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaunza és un cognom més freqüent, i en quins països Abaunza és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaunza ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaunza. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaunza ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaunza fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaunza.

No tots els cognoms similars al cognom Abaunza tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaunza que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaunza pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaunza, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaunza o algun dels cognoms similars a Abaunza no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaunza a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaunza diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abainza
 2. Abaunz
 3. Abenza
 4. Abonza
 5. Abanzas
 6. Avanza
 7. Abanco
 8. Abang
 9. Abango
 10. Abans
 11. Abbinga
 12. Abenoza
 13. Abounsar
 14. Avanzas
 15. Avanzi
 16. Avanzo
 17. Avenza
 18. Abu anza
 19. Avanzar
 20. Abunaja
 21. Abances
 22. Abanses
 23. Abbans
 24. Abbink
 25. Abengoza
 26. Abenoja
 27. Abens
 28. Abing
 29. Abinzano
 30. Abonce
 31. Abonjo
 32. Abounasr
 33. Afang
 34. Afounas
 35. Avance
 36. Avans
 37. Avanzato
 38. Avenoza
 39. Abbing
 40. Apango