Cognom AbancensSaber més respecte al cognom Abancens és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abancens sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abancens.

El cognom Abancens en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abancens, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abancens és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abancens

Veure mapa del cognom Abancens

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abancens en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abancens, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abancens que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abancens, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abancens. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abancens és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abancens del món

 1. Espanya Espanya (58)
 2. Argentina Argentina (12)
 3. Xile Xile (4)
 4. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abancens en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abancens poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abancens és un cognom més freqüent, i en quins països Abancens és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abancens ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abancens. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abancens ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abancens tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abancens que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abances
 2. Abanses
 3. Avancena
 4. Avances
 5. Abanco
 6. Abans
 7. Abens
 8. Abonce
 9. Avance
 10. Avancini
 11. Abanzas
 12. Abancourt
 13. Abang
 14. Abango
 15. Abaunz
 16. Abbans
 17. Abinger
 18. Abinzano
 19. Avans
 20. Avansino
 21. Avanson
 22. Avanzas
 23. Avanzini
 24. Avanzino
 25. Avanzoni
 26. Avennes
 27. Avens
 28. Abencio
 29. Abeng
 30. Abaynesh
 31. Abons
 32. Abainza
 33. Abanqueiro
 34. Abaunza
 35. Abbink
 36. Abengoza
 37. Abenoja
 38. Abenojar
 39. Abenoza
 40. Abensperg