Cognom AbariturriozSaber més respecte al cognom Abariturrioz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abariturrioz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abariturrioz.

El cognom Abariturrioz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abariturrioz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abariturrioz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abariturrioz

Veure mapa del cognom Abariturrioz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abariturrioz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abariturrioz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abariturrioz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abariturrioz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abariturrioz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abariturrioz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abariturrioz del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abariturrioz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abariturrioz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abariturrioz és un cognom més freqüent, i en quins països Abariturrioz és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abariturrioz ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abariturrioz fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abariturrioz.

No tots els cognoms similars al cognom Abariturrioz tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abariturrioz que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abariturioz
 2. Aberturo
 3. Aberturas
 4. Abardia
 5. Abardonado
 6. Abarrategi
 7. Abarrategui
 8. Aberdour
 9. Abertin
 10. Abertini
 11. Aberton
 12. Abriot
 13. Aburto
 14. Aburton
 15. Apartia
 16. Aubriot
 17. Avaritt
 18. Aburtu
 19. Abartzuza
 20. Aburrad
 21. Abratkiewicz
 22. Abroudji
 23. Abritta
 24. Aberto
 25. Aborto
 26. Abberton
 27. Aberrada
 28. Abert
 29. Aberte
 30. Aberts
 31. Abordo
 32. Abouhrait
 33. Abrado
 34. Abredo
 35. Abreut
 36. Abriat
 37. Abrodos
 38. Abrudan
 39. Afourid
 40. Afridi