Cognom AbaroSaber més respecte al cognom Abaro és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaro sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaro.

El cognom Abaro en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaro, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaro és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaro

Veure mapa del cognom Abaro

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaro en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaro, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaro que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaro, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaro. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaro és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaro del món

 1. Filipines Filipines (476)
 2. Benín Benín (200)
 3. Nigèria Nigèria (178)
 4. Uganda Uganda (60)
 5. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (40)
 6. Pakistan Pakistan (35)
 7. Estats Units Estats Units (31)
 8. Níger Níger (26)
 9. França França (25)
 10. Perú Perú (18)
 11. Argentina Argentina (16)
 12. Etiòpia Etiòpia (4)
 13. Guinea Guinea (4)
 14. Sudan Sudan (4)
 15. Rússia Rússia (2)
 16. Anglaterra Anglaterra (1)
 17. Marroc Marroc (1)
 18. El Salvador El Salvador (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaro en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaro poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaro és un cognom més freqüent, i en quins països Abaro és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaro ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaro. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaro ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abaro o algun dels cognoms similars a Abaro no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaro a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaro diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abare
 4. Abaroa
 5. Abarow
 6. Abarr
 7. Abero
 8. Abro
 9. Aparo
 10. Avaro
 11. Abaru
 12. Abair
 13. Abaria
 14. Abarrio
 15. Abarrow
 16. Abbar
 17. Abear
 18. Abeiro
 19. Aber
 20. Abera
 21. Abeyro
 22. Abor
 23. Abrao
 24. Abreo
 25. Abri
 26. Abrio
 27. Abry
 28. Ahbari
 29. Aibar
 30. Apara
 31. Avara
 32. Avario
 33. Avary
 34. Avero
 35. Avoro
 36. Aybar
 37. Aberro
 38. Abir
 39. Aabar
 40. Aparu