Cognom AbaruSaber més respecte al cognom Abaru és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaru sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaru.

El cognom Abaru en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaru, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaru és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaru

Veure mapa del cognom Abaru

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaru en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaru, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaru que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaru, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaru. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaru és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaru del món

 1. Uganda Uganda (2855)
 2. Nigèria Nigèria (610)
 3. Índia Índia (16)
 4. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (3)
 5. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 6. Camerun Camerun (1)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Indonèsia Indonèsia (1)
 9. Kenya Kenya (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaru en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaru poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaru és un cognom més freqüent, i en quins països Abaru és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaru fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaru.

No tots els cognoms similars al cognom Abaru tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaru que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abare
 4. Abarr
 5. Aparu
 6. Abaro
 7. Abair
 8. Abaria
 9. Abaroa
 10. Abarow
 11. Abbar
 12. Abear
 13. Aber
 14. Abera
 15. Abero
 16. Abor
 17. Abreu
 18. Abri
 19. Abro
 20. Abry
 21. Ahbari
 22. Aibar
 23. Apara
 24. Aparo
 25. Avara
 26. Avaro
 27. Avary
 28. Aybar
 29. Abir
 30. Aabar
 31. Apparu
 32. Afar
 33. Abahri
 34. Abur
 35. Abura
 36. Abira
 37. Abbari
 38. Abora
 39. Abire
 40. Apari