Cognom AbayaneSaber més respecte al cognom Abayane és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abayane sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abayane.

El cognom Abayane en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abayane, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abayane és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abayane

Veure mapa del cognom Abayane

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abayane en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abayane, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abayane que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abayane, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abayane. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abayane és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abayane del món

 1. Marroc Marroc (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abayane en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abayane poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abayane és un cognom més freqüent, i en quins països Abayane és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abayane. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abayane ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abayane fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abayane.

Discernir si va ser abans el cognom Abayane o algun dels cognoms similars a Abayane no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abayane a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abayane diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aboyne
 2. Abuyan
 3. Abayon
 4. Abbane
 5. Abayhan
 6. Abane
 7. Aban
 8. Abani
 9. Abano
 10. Abban
 11. Abbene
 12. Abene
 13. Abian
 14. Abuan
 15. Affane
 16. Avanne
 17. Ayapan
 18. Aaban
 19. Abana
 20. Afane
 21. Abayomi
 22. Aphane
 23. Avoyan
 24. Apoyan
 25. Afyan
 26. Aveyan
 27. Abaña
 28. Abbaino
 29. Abbama
 30. Abben
 31. Abbon
 32. Abboni
 33. Aben
 34. Abin
 35. Abino
 36. Abion
 37. Abma
 38. Abney
 39. Aboin
 40. Abon