Cognom AbayonSaber més respecte al cognom Abayon és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abayon sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abayon.

El cognom Abayon en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abayon, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abayon és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abayon

Veure mapa del cognom Abayon

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abayon en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abayon, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abayon que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abayon, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abayon. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abayon és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abayon del món

 1. Filipines Filipines (14513)
 2. Estats Units Estats Units (142)
 3. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (39)
 4. Malàisia Malàisia (27)
 5. Qatar Qatar (22)
 6. Singapur Singapur (17)
 7. Canadà Canadà (11)
 8. Saudi Saudita Saudi Saudita (9)
 9. Argentina Argentina (8)
 10. Espanya Espanya (6)
 11. Kuwait Kuwait (4)
 12. Indonèsia Indonèsia (3)
 13. Tailàndia Tailàndia (3)
 14. Hong Kong Hong Kong (2)
 15. Països Baixos Països Baixos (2)
 16. Austràlia Austràlia (1)
 17. Xipre Xipre (1)
 18. Dinamarca Dinamarca (1)
 19. Anglaterra Anglaterra (1)
 20. Guam Guam (1)
 21. Mèxic Mèxic (1)
 22. Nigèria Nigèria (1)
 23. Noruega Noruega (1)
 24. Portugal Portugal (1)
 25. Taiwan Taiwan (1)
 26. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abayon en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abayon poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abayon és un cognom més freqüent, i en quins països Abayon és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abayon. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abayon ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abayon o algun dels cognoms similars a Abayon no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abayon a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abayon diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aban
 2. Abano
 3. Abbon
 4. Abion
 5. Abon
 6. Abuyan
 7. Abayane
 8. Abayomi
 9. Apuyon
 10. Abayhan
 11. Abaña
 12. Abani
 13. Abban
 14. Abben
 15. Abboni
 16. Aben
 17. Abian
 18. Abin
 19. Abino
 20. Abinou
 21. Aboin
 22. Abomo
 23. Abona
 24. Aboyne
 25. Abuan
 26. Abuin
 27. Afan
 28. Apon
 29. Aubain
 30. Auban
 31. Aubon
 32. Avan
 33. Avion
 34. Avon
 35. Ayapan
 36. Aaban
 37. Afanou
 38. Abana
 39. Abien
 40. Abonyo