Cognom AbayhanSaber més respecte al cognom Abayhan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abayhan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abayhan.

El cognom Abayhan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abayhan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abayhan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abayhan

Veure mapa del cognom Abayhan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abayhan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abayhan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abayhan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abayhan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abayhan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abayhan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abayhan del món

 1. Turquia Turquia (128)
 2. Estats Units Estats Units (43)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abayhan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abayhan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abayhan és un cognom més freqüent, i en quins països Abayhan és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abayhan. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abayhan ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abayhan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abayhan.

No tots els cognoms similars al cognom Abayhan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abayhan que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abayhan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abayhan, com podem comprovar.

 1. Abuyan
 2. Abayane
 3. Abayon
 4. Aban
 5. Abaña
 6. Abban
 7. Abian
 8. Abuan
 9. Ayapan
 10. Aaban
 11. Abana
 12. Abayomi
 13. Avoyan
 14. Apoyan
 15. Afyan
 16. Aveyan
 17. Auphan
 18. Abani
 19. Abano
 20. Abbama
 21. Abbema
 22. Abben
 23. Abbon
 24. Aben
 25. Abenia
 26. Abin
 27. Abiña
 28. Abinia
 29. Abion
 30. Abma
 31. Aboin
 32. Abon
 33. Abona
 34. Aboyne
 35. Abuin
 36. Afan
 37. Apana
 38. Aubain
 39. Auban
 40. Avan