Cognom AbachriSaber més respecte al cognom Abachri és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abachri sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abachri.

El cognom Abachri en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abachri, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abachri és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abachri

Veure mapa del cognom Abachri

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abachri en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abachri, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abachri que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abachri, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abachri. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abachri és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abachri del món

 1. Espanya Espanya (38)
 2. Països Baixos Països Baixos (6)
 3. Dinamarca Dinamarca (4)
 4. Marroc Marroc (4)
 5. Bèlgica Bèlgica (1)
 6. Níger Níger (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abachri en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abachri poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abachri és un cognom més freqüent, i en quins països Abachri és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abachri ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abachri fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abachri.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abachri pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abachri, com podem comprovar.

 1. Abajar
 2. Abakar
 3. Abchir
 4. Abkari
 5. Abuchard
 6. Abuchar
 7. Abaker
 8. Abqari
 9. Abcar
 10. Abaigar
 11. Abaygar
 12. Abejar
 13. Abejaro
 14. Abejer
 15. Abgar
 16. Abouzra
 17. Absher
 18. Abshere
 19. Abshire
 20. Absuara
 21. Abukar
 22. Afakir
 23. Afshari
 24. Avogari
 25. Abshir
 26. Absurd
 27. Abker
 28. Abakirov
 29. Abbakar
 30. Abokor
 31. Afkari
 32. Abokar
 33. Aboker
 34. Afsari
 35. Abejero
 36. Abbekerk
 37. Abgaryan
 38. Abkarian
 39. Abouzahr
 40. Abshear