Cognom AbbieSaber més respecte al cognom Abbie és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbie sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbie.

El cognom Abbie en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbie, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbie és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbie

Veure mapa del cognom Abbie

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbie en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbie, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbie que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbie, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbie. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbie és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbie del món

 1. Estats Units Estats Units (310)
 2. Malawi Malawi (209)
 3. Malàisia Malàisia (195)
 4. Filipines Filipines (42)
 5. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (26)
 6. Escòcia Escòcia (22)
 7. Anglaterra Anglaterra (16)
 8. Canadà Canadà (12)
 9. Nova Zelanda Nova Zelanda (10)
 10. Indonèsia Indonèsia (9)
 11. Austràlia Austràlia (7)
 12. Panamà Panamà (6)
 13. Sud-àfrica Sud-àfrica (4)
 14. Botswana Botswana (4)
 15. Fiji Fiji (4)
 16. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 17. Hong Kong Hong Kong (2)
 18. Bèlgica Bèlgica (1)
 19. Costa d Costa d'Ivori (1)
 20. Camerun Camerun (1)
 21. Índia Índia (1)
 22. Iran Iran (1)
 23. Kenya Kenya (1)
 24. Polònia Polònia (1)
 25. Romania Romania (1)
 26. Txad Txad (1)
 27. Taiwan Taiwan (1)
 28. Vanuatu Vanuatu (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbie en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbie poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbie és un cognom més freqüent, i en quins països Abbie és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbie. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbie ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbie fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbie.

Discernir si va ser abans el cognom Abbie o algun dels cognoms similars a Abbie no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbie a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbie diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbe
 2. Abbih
 3. Abbia
 4. Abaye
 5. Abb
 6. Abba
 7. Abbey
 8. Abbo
 9. Abbou
 10. Abby
 11. Abe
 12. Abee
 13. Abi
 14. Abia
 15. Abio
 16. Abye
 17. Aebi
 18. Aube
 19. Aubi
 20. Aubia
 21. Avie
 22. Aabe
 23. Abbà
 24. Abiih
 25. Aybi
 26. Aabi
 27. Abbay
 28. Aab
 29. Aabou
 30. Aaby
 31. Ab
 32. Aba
 33. Abao
 34. Abawi
 35. Abay
 36. Abaya
 37. Abayo
 38. Abbioui
 39. Abea
 40. Abeo