Cognom AbbàSaber més respecte al cognom Abbà és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbà sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbà.

El cognom Abbà en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbà, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbà és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbà

Veure mapa del cognom Abbà

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbà en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbà, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbà que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbà, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbà. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbà és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbà del món

 1. Itàlia Itàlia (124)
 2. Argentina Argentina (1)
 3. Suïssa Suïssa (1)
 4. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbà en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbà poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbà és un cognom més freqüent, i en quins països Abbà és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbà ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbà. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbà ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbà pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbà, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbà o algun dels cognoms similars a Abbà no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbà a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbà diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abb
 2. Abba
 3. Abbe
 4. Abbey
 5. Abbih
 6. Abbo
 7. Abbou
 8. Abby
 9. Aubé
 10. Abbia
 11. Abé
 12. Abbay
 13. Abbie
 14. Aab
 15. Aabou
 16. Aaby
 17. Ab
 18. Aba
 19. Abao
 20. Abawi
 21. Abay
 22. Abaya
 23. Abaye
 24. Abayo
 25. Abe
 26. Abea
 27. Abee
 28. Abeo
 29. Abeu
 30. Abew
 31. Abey
 32. Abeya
 33. Abi
 34. Abia
 35. Abio
 36. Abo
 37. Aboa
 38. Abou
 39. Aboy
 40. Abu