Cognom AbdullayevaSaber més respecte al cognom Abdullayeva és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdullayeva sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdullayeva.

El cognom Abdullayeva en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdullayeva, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdullayeva és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdullayeva

Veure mapa del cognom Abdullayeva

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdullayeva en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdullayeva, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdullayeva que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdullayeva, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdullayeva. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdullayeva és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdullayeva del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (176984)
 2. Azerbaijan Azerbaijan (77842)
 3. Turkmenistan Turkmenistan (1658)
 4. Kazakhstan Kazakhstan (158)
 5. Rússia Rússia (68)
 6. Turquia Turquia (22)
 7. Suècia Suècia (20)
 8. Canadà Canadà (16)
 9. Estats Units Estats Units (14)
 10. Anglaterra Anglaterra (7)
 11. Geòrgia Geòrgia (6)
 12. Bielorússia Bielorússia (4)
 13. Alemanya Alemanya (4)
 14. Tadjikistan Tadjikistan (4)
 15. Noruega Noruega (2)
 16. Ucraïna Ucraïna (1)
 17. Àustria Àustria (1)
 18. Bèlgica Bèlgica (1)
 19. Suïssa Suïssa (1)
 20. República Txeca República Txeca (1)
 21. Dinamarca Dinamarca (1)
 22. Estònia Estònia (1)
 23. França França (1)
 24. Escòcia Escòcia (1)
 25. Itàlia Itàlia (1)
 26. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 27. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 28. Moldàvia Moldàvia (1)
 29. Països Baixos Països Baixos (1)
 30. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdullayeva en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdullayeva poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdullayeva és un cognom més freqüent, i en quins països Abdullayeva és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdullayeva ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdullayeva. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdullayeva ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdullayeva tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdullayeva que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdullayev
 2. Abdullaeva
 3. Abdullaev
 4. Abdulloeva
 5. Abdulaeva
 6. Abdullayew
 7. Abdyldaeva
 8. Abdulloev
 9. Abdulsayed
 10. Abdulaev
 11. Abduloeva
 12. Abdyllaev
 13. Abdelsayed
 14. Abdoulaye
 15. Abdul-azeez
 16. Abdulkareem
 17. Abdulla
 18. Abdullah
 19. Abdullahi
 20. Abdullahu
 21. Abdullatif
 22. Abdulle
 23. Abdulraheem
 24. Abdyldaev
 25. Abdul azeez
 26. Abdulmateen
 27. Abdullha
 28. Abdulova
 29. Abduloev
 30. Abdulazeez
 31. Abdal ayala
 32. Abdulkader
 33. Abdalahe
 34. Abdalla
 35. Abdallah
 36. Abdallahi
 37. Abdallaoui
 38. Abdelhay
 39. Abdeljaber
 40. Abdelkader