Cognom AberroSaber més respecte al cognom Aberro és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberro sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberro.

El cognom Aberro en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberro, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberro és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberro

Veure mapa del cognom Aberro

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberro en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberro, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberro que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberro, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberro. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberro és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberro del món

 1. Estats Units Estats Units (3)
 2. Pakistan Pakistan (2)
 3. Taiwan Taiwan (2)
 4. Polònia Polònia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberro en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberro poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberro és un cognom més freqüent, i en quins països Aberro és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aberro fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aberro.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberro pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberro, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aberro o algun dels cognoms similars a Aberro no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aberro a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aberro diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeiro
 2. Abero
 3. Aberra
 4. Abeyro
 5. Abarr
 6. Abarrio
 7. Abarrow
 8. Abear
 9. Aber
 10. Abera
 11. Abrao
 12. Abreo
 13. Abrio
 14. Abro
 15. Auberry
 16. Aveiro
 17. Avero
 18. Aveyro
 19. Abrho
 20. Abaro
 21. Aburrow
 22. Abair
 23. Abar
 24. Abara
 25. Abare
 26. Abaria
 27. Abaroa
 28. Abarow
 29. Abaurre
 30. Abbar
 31. Abiera
 32. Abor
 33. Aboura
 34. Abouri
 35. Abreu
 36. Abrew
 37. Abrey
 38. Abri
 39. Abrie
 40. Abry