Cognom AbejeroSaber més respecte al cognom Abejero és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abejero sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abejero.

El cognom Abejero en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abejero, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abejero és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abejero

Veure mapa del cognom Abejero

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abejero en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abejero, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abejero que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abejero, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abejero. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abejero és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abejero del món

 1. Filipines Filipines (5286)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (159)
 3. Estats Units Estats Units (49)
 4. Canadà Canadà (24)
 5. Qatar Qatar (12)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (9)
 7. Argentina Argentina (6)
 8. Espanya Espanya (5)
 9. Afganistan Afganistan (1)
 10. Bahrain Bahrain (1)
 11. Cambodja Cambodja (1)
 12. Malàisia Malàisia (1)
 13. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abejero en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abejero poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abejero és un cognom més freqüent, i en quins països Abejero és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abejero. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abejero ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abejero fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abejero.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abejero pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abejero, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abejero o algun dels cognoms similars a Abejero no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abejero a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abejero diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abejaro
 2. Abejer
 3. Abejar
 4. Abajar
 5. Abbekerk
 6. Absher
 7. Abshere
 8. Abaker
 9. Abker
 10. Aboker
 11. Abachri
 12. Abakar
 13. Abchir
 14. Abgar
 15. Abkari
 16. Abouzra
 17. Abshear
 18. Abshier
 19. Abshire
 20. Absuara
 21. Abukar
 22. Apger
 23. Apker
 24. Avogaro
 25. Abshir
 26. Absurd
 27. Abuzarov
 28. Abakirov
 29. Abokor
 30. Afker
 31. Abokar
 32. Abqari
 33. Abu zer
 34. Abcar
 35. Abaigar
 36. Abaygar
 37. Afakir
 38. Afkir
 39. Afsar
 40. Afshar