Cognom ævarssonSaber més respecte al cognom ævarsson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ævarsson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ævarsson.

El cognom ævarsson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ævarsson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ævarsson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ævarsson

Veure mapa del cognom ævarsson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ævarsson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ævarsson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ævarsson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ævarsson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ævarsson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ævarsson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ævarsson del món

 1. Islàndia Islàndia (124)
 2. Dinamarca Dinamarca (4)
 3. Alemanya Alemanya (1)
 4. Països Baixos Països Baixos (1)
 5. Noruega Noruega (1)
 6. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ævarsson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ævarsson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ævarsson és un cognom més freqüent, i en quins països ævarsson és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ævarsson ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ævarsson pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ævarsson, com podem comprovar.

 1. Aberson
 2. Apperson
 3. Averso
 4. Aivaras
 5. Avarese
 6. Avrasin
 7. Abarkan
 8. Aparisi
 9. Apraksin
 10. Auvers
 11. Avarca
 12. Avargues
 13. Averes
 14. Averos
 15. Avers
 16. Aversa
 17. Aversana
 18. Aversano
 19. Avresi
 20. Aparicion
 21. Aparasca
 22. Aparis
 23. Averko
 24. Averkiou
 25. Afrassa
 26. Aparco
 27. Aparico
 28. Abarcan
 29. Avrashin
 30. Averest
 31. Abarca
 32. Abarcas
 33. Abarchi
 34. Abargues
 35. Abarguez
 36. Abarkach
 37. Abarkane
 38. Abarques
 39. Abarquez
 40. Abarza