Cognom AbarcanSaber més respecte al cognom Abarcan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarcan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarcan.

El cognom Abarcan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarcan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarcan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarcan

Veure mapa del cognom Abarcan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarcan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarcan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarcan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarcan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarcan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarcan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarcan del món

 1. Espanya Espanya (6)
 2. Filipines Filipines (5)
 3. Marroc Marroc (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarcan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarcan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarcan és un cognom més freqüent, i en quins països Abarcan és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarcan ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarcan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarcan.

No tots els cognoms similars al cognom Abarcan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarcan que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarcan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarcan, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abarcan o algun dels cognoms similars a Abarcan no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarcan a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarcan diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarca
 2. Abarcas
 3. Abarkan
 4. Abarchi
 5. Abarkane
 6. Abarza
 7. Aberkan
 8. Avarca
 9. Abarka
 10. Aparcana
 11. Aberchan
 12. Abarkach
 13. Abercorn
 14. Aberkane
 15. Aberson
 16. Abrajan
 17. Abras
 18. Abrica
 19. Abarzua
 20. Abaragh
 21. African
 22. Aparco
 23. Abarracin
 24. Abbarchi
 25. Abrakian
 26. Abarqi
 27. Abargues
 28. Abarguez
 29. Abarques
 30. Abarquez
 31. Abarzuza
 32. Aberegg
 33. Aberg
 34. Abergel
 35. Abers
 36. Abrecht
 37. Abrego
 38. Abregu
 39. Abreus
 40. Abrigo